Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Saftig & krydret gulerodskage
Brød & Bagværk
Serveringer: 1
Af
maria Engbjerg
Ingredienser
Fremgangsmåde
200 g udblødte og kogte butterbeans (kan erstattes af hvidebønner eller kikærter)
150 g æblemos
200 g groft revet gulerødder
3 æg
1 tsk salt - vigtigt! - ellers smager kagen ikke af noget...
1 spsk kokosolie
100 g mandelmel
2 spsk loppefrøskaller
2 tsk bagepulver
1 tsk kanel
1/2 tsk muskatnød
1/2 tsk allehånde
Frosting
1/2 pk cream cheese
1/2 tsk vaniliepulver
Lidt appelsinsaft
Pynt
Appelsinskal
Hakkede pistacienødder
Blend bønner, æg og æblemos sammen til en blød og ensartet masse.
Rør de revne gulerødder i.
Mix alle de tørre ingredienser sammen og rør det hele godt sammen.
Kom dejen i en rund springform beklædt med bagepapir.
Bag den i 30 min ved 160 grader.
Lad kagen køle helt ned inden frostingen kommes på.
Server kagen for kageglade mennesker og lad dem blive overrasket over at en kage kan være så lækker og så være lavet på bønner...
Ingredienser
200 g udblødte og kogte butterbeans (kan erstattes af hvidebønner eller kikærter)
150 g æblemos
200 g groft revet gulerødder
3 æg
1 tsk salt - vigtigt! - ellers smager kagen ikke af noget...
1 spsk kokosolie
100 g mandelmel
2 spsk loppefrøskaller
2 tsk bagepulver
1 tsk kanel
1/2 tsk muskatnød
1/2 tsk allehånde
Frosting
1/2 pk cream cheese
1/2 tsk vaniliepulver
Lidt appelsinsaft
Pynt
Appelsinskal
Hakkede pistacienødder
Fremgangsmåde
Blend bønner, æg og æblemos sammen til en blød og ensartet masse.
Rør de revne gulerødder i.
Mix alle de tørre ingredienser sammen og rør det hele godt sammen.
Kom dejen i en rund springform beklædt med bagepapir.
Bag den i 30 min ved 160 grader.
Lad kagen køle helt ned inden frostingen kommes på.
Server kagen for kageglade mennesker og lad dem blive overrasket over at en kage kan være så lækker og så være lavet på bønner...
Lignende opskrifter
Gulerodsbrød med kerner og dadler
Veganske kanelsnegle med chokolade- og pekanglasur
Brunkager med rødbedeglasur
Blåbærmuffins
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier