Saftig & krydret gulerodskage

Brød & Bagværk
Serveringer: 1
Af

Ingredienser

200 g udblødte og kogte butterbeans (kan erstattes af hvidebønner eller kikærter) 
150 g æblemos
200 g groft revet gulerødder
3 æg
1 tsk salt - vigtigt! - ellers smager kagen ikke af noget...
1 spsk kokosolie
100 g mandelmel
2 spsk loppefrøskaller
2 tsk bagepulver
1 tsk kanel
1/2 tsk muskatnød
1/2 tsk allehånde

Frosting

1/2 pk cream cheese
1/2 tsk vaniliepulver
Lidt appelsinsaft

Pynt

Appelsinskal
Hakkede pistacienødder

Fremgangsmåde

Blend bønner, æg og æblemos sammen til en blød og ensartet masse.
Rør de revne gulerødder i.
Mix alle de tørre ingredienser sammen og rør det hele godt sammen.
Kom dejen i en rund springform beklædt med bagepapir.
Bag den i 30 min ved 160 grader.
Lad kagen køle helt ned inden frostingen kommes på.
Server kagen for kageglade mennesker og lad dem blive overrasket over at en kage kan være så lækker og så være lavet på bønner...

Lignende opskrifter