Arme vaffelriddere med peanut butter

Morgenmad & Brunch
15 min
Serveringer: 4
Et magisk lille trick, hvis du vil have vafler, men ikke har tiden til at gøre alt fra bunden, er at piske en hurtig dej sammen. Dyp et par tykke skiver brød i dejen og bages til en vaffelsandwich. Skær i stykker og dypp i peanut butter.

Ingredienser

1/2 dl havremælk
2 æg
2 spsk ahornsirup
2 tsk kakao
4 tykke skiver surdejsbrød eller glutenfri brød
1 spsk kokosolie
Til servering
4 spsk jordnøddesmør
Friske bær

Fremgangsmåde

Varm et vaffeljern op. Pisk mælk, æg, ahornsirup og kakao sammen med en knivspids salt. Vend det første brød ind i dejen, og lad det suge i et par minutter for at opsuge dejen. Smør vaffeljernet med kokosolie og læg derefter brødet i jernet. Vend i mellemtiden det andet brød i dejen. Ridderne er færdige efter et par minutter, når de er blevet sprøde med farve og en gylden overflade. Fortsæt med resten af ​​brødene. Serveres skåret i trekanter med friske bær og peanut butter til at dyppe i.

Lignende opskrifter