Grøn mangosmoothie med kokos

Morgenmad & Brunch
15 min
Serveringer: 2
En syrlig og frisk smoothie kan bruges på mange forskellige måder. Hæld din smoothie i et glas og drik den, servér den i en skål som en smoothiebowl eller frys den ned i isforme, så du får lækre ispinde.

Ingredienser

Smoothie

1 mango (eller 200 g frossen mango)
1 håndfuld (ca 30 g) frisk spinat
1-2 dl Urtekram kokosmælk eller kokosfløde (brug kun den tykke del øverst i dåsen)
1 lime, saften derfra
1 spsk Urtekram peanutbutter
1 spsk Urtekram ahornsirup
2 tsk frisk ingefær, revet

Topping (valgfrit)

Urtekram peanutbutter
Urtekram granola eller mysli
Urtekram kokoschips

Fremgangsmåde

Kom ingredienserne til smoothie i en blender og bland på højeste hastighed, til du får en jævn masse.
Smag til og tilsæt mere syre eller sødme efter behov. Hvis du vil drikke din smoothie, kan du hælde lidt ekstra væske i fra kokosmælken, så konsistensen bliver tyndere.

Lignende opskrifter