Yoghurt med ingefær-tahinsauce

Morgenmad & Brunch
15 min
Serveringer: 2
Hvis du blander tahini, honning, et stort stykke friskrevet ingefær og en håndfuld ristet boghvede, får du måske verdens smukkeste morgenmadstilbehør. Vi hælder det over alt fra yoghurt, chiagrød og grød til frugtsalater og vanilleis. Her har vi rørt den i en yoghurt og toppet den med friske bær.

Ingredienser

Ingefær-tahinisauce
5 dl yoghurt
3 spsk boghvede frø
4 spsk tahin
2 spsk honning
2 spsk vand
1 spsk friskrevet ingefær
Topping
Friske bær og hakket æble

Fremgangsmåde

Steg boghveden på en tør pande på medium varme i et par minutter, indtil de er let brunet. Lad afkøle. Rør tahin, honning, vand og ingefær sammen og en knivspids salt i en skål. Rør halvdelen af ​​boghvedekernerne i. Læg 1-2 spiseskefulde tahin sauce i bunden af ​​2 glaskrukke, hæld yoghurt over og top med frisk frugt og bær og resten af ​​de ristede frø.

Lignende opskrifter