Tropisk granola

Morgenmad & Brunch
Serveringer: 6
Af

Ingredienser

2,5 dl Urtekram Havregryn eller glutenfri havregryn
1,5 dl mandler, groft hakkede
6-8 tørrede dadler, finhakket
0,75 dl vand
4 spsk Urtekram mandelsmør
4 spsk Urtekram ahornsirup
1,5 spsk Urtekram kokosolie
2 passionsfrugter
0,75 dl Urtekram hakket tørret mango
1 kop Urtekram ristede kokos chips

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til ca. 150 grader. Forbered et ark bagepapir på en bageplade.
Bland havregryn og mandler i en stor skål.
Tag en lille stegepande, og hæld mandelsmør, kokosolie, ahornsirup og vand i. Varm op på medium varme og omrør for at blande det godt. Når det er ordentligt opvarmet, hældes havregryn og mandler i, og omrør, indtil det er blandet grundigt. Skrab massen fra passionsfrugterne ud og bland sammen.
Hæld granola-blandingen på bagepapiret i et jævnt lag og bag i 30 minutter eller indtil granolaen er gyldenbrun og ristet. Rør gerne lejlighedsvis. Tilsæt kokosflager, dadler og tørret mango, lad det afkøle. Serveres med kokosnøddrink eller anden plantebaseret drik eller kokosyoghurt. Granolaen kan opbevares i en lufttæt beholder i op til 3 uger.

Lignende opskrifter