Arme riddere med solbær

Dessert
Serveringer: 2

Ingredienser

4 skiver groft landbrød
1 æg
½ dl mælk
½ tsk. stødt kanel
1 spsk. rørsukker
¼ tsk. kardemomme
Smør til stegning
Topping
1 pose tørret solbær
2 spsk. kokossirup
2 dl skyr

Pynt

Bær til pynt (blåbær, hindbær, jordbær)
Ahornsirup

Fremgangsmåde

Slå ægget ud i en dyb tallerken.
Kom mælk, kanel, sukker og kardemomme i det piskede æg.
Rør blandingen godt sammen, så ingredienserne er fordelt.
Vend skiverne af brød ned i æggeblandingen på begge sider.
Opvarm en pande med smør til middelvarme.
Steg brødet på hver side indtil skiverne er gyldne og sukkeret er karamelliseret.
Kom kokossirup i en lille kasserolle og lun det en lille smule.
Tag kasserollen af varmen og tilsæt de tørrede solbær. Lad blandingen stå og svale ved svag varme.
Anret tallerkenen med brødet, lun sirup med solbær, skyr, friske bær og ahornsirup.

Lignende opskrifter