Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Arme riddere med solbær
Dessert
Serveringer: 2
Ingredienser
Fremgangsmåde
4 skiver groft landbrød
1 æg
½ dl mælk
½ tsk. stødt kanel
1 spsk. rørsukker
¼ tsk. kardemomme
Smør til stegning
Topping
1 pose tørret solbær
2 spsk. kokossirup
2 dl skyr
Pynt
Bær til pynt (blåbær, hindbær, jordbær)
Ahornsirup
Slå ægget ud i en dyb tallerken.
Kom mælk, kanel, sukker og kardemomme i det piskede æg.
Rør blandingen godt sammen, så ingredienserne er fordelt.
Vend skiverne af brød ned i æggeblandingen på begge sider.
Opvarm en pande med smør til middelvarme.
Steg brødet på hver side indtil skiverne er gyldne og sukkeret er karamelliseret.
Kom kokossirup i en lille kasserolle og lun det en lille smule.
Tag kasserollen af varmen og tilsæt de tørrede solbær. Lad blandingen stå og svale ved svag varme.
Anret tallerkenen med brødet, lun sirup med solbær, skyr, friske bær og ahornsirup.
Ingredienser
4 skiver groft landbrød
1 æg
½ dl mælk
½ tsk. stødt kanel
1 spsk. rørsukker
¼ tsk. kardemomme
Smør til stegning
Topping
1 pose tørret solbær
2 spsk. kokossirup
2 dl skyr
Pynt
Bær til pynt (blåbær, hindbær, jordbær)
Ahornsirup
Fremgangsmåde
Slå ægget ud i en dyb tallerken.
Kom mælk, kanel, sukker og kardemomme i det piskede æg.
Rør blandingen godt sammen, så ingredienserne er fordelt.
Vend skiverne af brød ned i æggeblandingen på begge sider.
Opvarm en pande med smør til middelvarme.
Steg brødet på hver side indtil skiverne er gyldne og sukkeret er karamelliseret.
Kom kokossirup i en lille kasserolle og lun det en lille smule.
Tag kasserollen af varmen og tilsæt de tørrede solbær. Lad blandingen stå og svale ved svag varme.
Anret tallerkenen med brødet, lun sirup med solbær, skyr, friske bær og ahornsirup.
Lignende opskrifter
Blåbær-cheesecake med Nocciolata & nødder
Blåbærmuffins med hvid chokolade
Chokoladekage med brombær
Crumbletærte med pærer, bær og skyrcreme
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier