Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Bønnemuffins
Brød & Bagværk
30 min
Serveringer: 12
Chokolademuffins, som især de voksne vil kunne lide, med en intens chokoladesmag og smuk, næsten sort farve.
Af
Urtekram
Ingredienser
Fremgangsmåde
MUFFINS
150 g mørk chokolade 70%
85 g kokosolie
240 g kogte sorte bønner, svarer til 1 dåse. Husk at skylle og si dem under koldt vand, inden de anvendes.
3 spsk. kakaopulver
½ tsk. salt
1½ tsk. bagepulver
65 g peanutbutter
3 æg
¾ dl agavesirup
75 g valnødder
GLASUR
1 dl flormelis
1½-2 spsk. kold stærk kaffe
PYNT
Evt. en lille håndfuld hakkede peanuts, valnødder eller ristede kokosflager
Find 12 muffinforme frem, bruger du silikoneforme kan de med fordel smøres med lidt smagsneutral olie.
Tænd ovnen på 180 grader. Hak chokoladen groft.
Smelt olien ved lav varme i en gryde – det må ikke bliver for varmt. Kom 2/3 af chokoladen ned til olien.
Sluk for varmen, og rør i massen, til chokoladen er helt smeltet.
Blend bønnerne sammen med kakao, salt, bagepulver og peanutbutter.
Tilsæt chokoladeolien, og blend yderligere 1-2 min..
Pisk æggene sammen i 1 min..
Tilsæt agavesirup, og pisk i 3-4 min., til det bliver en luftig og let æggemasse.
Vend bønnemassen sammen med æggemassen til en ensartet dej.
Vend til sidst 50 g hakket chokolade og hakkede valnødder i dejen.
Fyld massen ¾ op i muffinformene, og bag kagerne i 20-25 min..
Lad dem køle helt af på en bagerist, før glasuren kommes på.
Rør ingredienserne til glasuren sammen, kom lidt på hver kage, og drys lidt nødder ovenpå glasuren, inden den størkner.
Ingredienser
MUFFINS
150 g mørk chokolade 70%
85 g kokosolie
240 g kogte sorte bønner, svarer til 1 dåse. Husk at skylle og si dem under koldt vand, inden de anvendes.
3 spsk. kakaopulver
½ tsk. salt
1½ tsk. bagepulver
65 g peanutbutter
3 æg
¾ dl agavesirup
75 g valnødder
GLASUR
1 dl flormelis
1½-2 spsk. kold stærk kaffe
PYNT
Evt. en lille håndfuld hakkede peanuts, valnødder eller ristede kokosflager
Fremgangsmåde
Find 12 muffinforme frem, bruger du silikoneforme kan de med fordel smøres med lidt smagsneutral olie.
Tænd ovnen på 180 grader. Hak chokoladen groft.
Smelt olien ved lav varme i en gryde – det må ikke bliver for varmt. Kom 2/3 af chokoladen ned til olien.
Sluk for varmen, og rør i massen, til chokoladen er helt smeltet.
Blend bønnerne sammen med kakao, salt, bagepulver og peanutbutter.
Tilsæt chokoladeolien, og blend yderligere 1-2 min..
Pisk æggene sammen i 1 min..
Tilsæt agavesirup, og pisk i 3-4 min., til det bliver en luftig og let æggemasse.
Vend bønnemassen sammen med æggemassen til en ensartet dej.
Vend til sidst 50 g hakket chokolade og hakkede valnødder i dejen.
Fyld massen ¾ op i muffinformene, og bag kagerne i 20-25 min..
Lad dem køle helt af på en bagerist, før glasuren kommes på.
Rør ingredienserne til glasuren sammen, kom lidt på hver kage, og drys lidt nødder ovenpå glasuren, inden den størkner.
Lignende opskrifter
Blåbær-cheesecake med Nocciolata & nødder
Blåbærmuffins med hvid chokolade
Chokoladekage med brombær
Crumbletærte med pærer, bær og skyrcreme
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier