Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Olie & eddike
Krydderier
Tomat
Kokos
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Chokoladetærter med friske bær
Dessert
Serveringer: 6
Ingredienser
Fremgangsmåde
Bund
100 g blandede nødder (fx hasselnødder, mandler og cashewnødder)
3 spsk. kakao
½ tsk. himalayasalt
8 tørrede dadler, udblødt
2 spsk. koldpresset kokosolie
Chokoladefyld
8 tørrede dadler, udblødt
3 spsk. kakao
1/2 tsk. vaniljepulver
1 knivspids himalayasalt
3 spsk. koldpresset kokosolie
4 spsk. vand
Topping
125 g økologiske friske bær, fx hindbær og blåbær
1/2 dl økologiske granatæblekerner
Udblød de tørrede dadler i vand 2 timer inden brug.
Rist nødderne på en tør, varm pande, indtil de har en let gylden farve. Lad afkøle.
Start med bunden.
Bland nødder, kakao og salt til en smuldrende dej i en foodprocessor.
Tilsæt de udblødte dadler og kokosolie og kør indtil dejen bliver en ensartet masse.
Klem bunden i 6 små tærteforme (ca. 8 cm Ø).
Sæt i fryseren. Kan også laves i en stor, hvis du ikke har nogle små.
Blend ingredienserne til chokoladefyldet, indtil den er helt glat.
Stop blenderen fra tid til anden for at skrabe fyldet ned ad kanterne og fortsæt med at blende.
Fordel fyldningen i tærteformene, de skal ikke fyldes helt op.
Sæt dem i køleskab og lad det størkne i mindst 2 timer.
De er også fremragende til at blive frosset for at blive taget op 15 minutter før servering, og serveres godt afkølet.
Top tærterne med friske hindbær og granatæblekerner lige før servering.
Ingredienser
Bund
100 g blandede nødder (fx hasselnødder, mandler og cashewnødder)
3 spsk. kakao
½ tsk. himalayasalt
8 tørrede dadler, udblødt
2 spsk. koldpresset kokosolie
Chokoladefyld
8 tørrede dadler, udblødt
3 spsk. kakao
1/2 tsk. vaniljepulver
1 knivspids himalayasalt
3 spsk. koldpresset kokosolie
4 spsk. vand
Topping
125 g økologiske friske bær, fx hindbær og blåbær
1/2 dl økologiske granatæblekerner
Fremgangsmåde
Udblød de tørrede dadler i vand 2 timer inden brug.
Rist nødderne på en tør, varm pande, indtil de har en let gylden farve. Lad afkøle.
Start med bunden.
Bland nødder, kakao og salt til en smuldrende dej i en foodprocessor.
Tilsæt de udblødte dadler og kokosolie og kør indtil dejen bliver en ensartet masse.
Klem bunden i 6 små tærteforme (ca. 8 cm Ø).
Sæt i fryseren. Kan også laves i en stor, hvis du ikke har nogle små.
Blend ingredienserne til chokoladefyldet, indtil den er helt glat.
Stop blenderen fra tid til anden for at skrabe fyldet ned ad kanterne og fortsæt med at blende.
Fordel fyldningen i tærteformene, de skal ikke fyldes helt op.
Sæt dem i køleskab og lad det størkne i mindst 2 timer.
De er også fremragende til at blive frosset for at blive taget op 15 minutter før servering, og serveres godt afkølet.
Top tærterne med friske hindbær og granatæblekerner lige før servering.
Lignende opskrifter
Blåbær-cheesecake med Nocciolata & nødder
Blåbærmuffins med hvid chokolade
Chokoladekage med brombær
Crumbletærte med pærer, bær og skyrcreme
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier