Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Olie & eddike
Krydderier
Tomat
Kokos
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Krydret Mangofrugtstænger med gurkemeje
Brød & Bagværk
Serveringer:
Ingredienser
Fremgangsmåde
100g soltørret mango, udblødte min. 30 min.
½ tsk. gurkemeje
1/4 tsk. ingefærpulver
1 nip havsalt
Kom alle ingredienser i en foodprocessor, og kør til en ensartet og cremet masse.
Rul massen ud mellem to stykker bagepapir.
Massen udrulles ca. til ½ cm tykkelse.
Læg massen på køl (eller frost, hvis det skal gå stærkt) og lad den sætte sig.
Skær stængerne ud i de ønskede størrelser og pak dem ind i husholdningsfilm eller madpakkepapir.
Ingredienser
100g soltørret mango, udblødte min. 30 min.
½ tsk. gurkemeje
1/4 tsk. ingefærpulver
1 nip havsalt
Fremgangsmåde
Kom alle ingredienser i en foodprocessor, og kør til en ensartet og cremet masse.
Rul massen ud mellem to stykker bagepapir.
Massen udrulles ca. til ½ cm tykkelse.
Læg massen på køl (eller frost, hvis det skal gå stærkt) og lad den sætte sig.
Skær stængerne ud i de ønskede størrelser og pak dem ind i husholdningsfilm eller madpakkepapir.
Lignende opskrifter
Blåbær-cheesecake med Nocciolata & nødder
Blåbærmuffins med hvid chokolade
Chokoladekage med brombær
Crumbletærte med pærer, bær og skyrcreme
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier