Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Olie & eddike
Krydderier
Tomat
Kokos
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Sprøde bananbarer
Søde Sager
Serveringer: 12
Ingredienser
Fremgangsmåde
50 g bananchips
1 dl havregryn
½ dl chiafrø
1 dl ristede kokoschips
1 dl peanut butter
30 g mørk chokolade
Bland havregryn, chiafrø, kokoschips og peanut butter i en skål til en fast masse.
Sæt massen i køleskabet og lad den sætte sig.
Rul massen ud mellem to stykker bagpapir til ca. 1 cm tyk.
Fordel bananchips på massen og tryk forsigtigt.
Skær rektangler og pynt med smeltet chokolade.
Opbevares i køleskabet.
Serveres kolde.
Ingredienser
50 g bananchips
1 dl havregryn
½ dl chiafrø
1 dl ristede kokoschips
1 dl peanut butter
30 g mørk chokolade
Fremgangsmåde
Bland havregryn, chiafrø, kokoschips og peanut butter i en skål til en fast masse.
Sæt massen i køleskabet og lad den sætte sig.
Rul massen ud mellem to stykker bagpapir til ca. 1 cm tyk.
Fordel bananchips på massen og tryk forsigtigt.
Skær rektangler og pynt med smeltet chokolade.
Opbevares i køleskabet.
Serveres kolde.
Lignende opskrifter
Blåbær-cheesecake med Nocciolata & nødder
Blåbærmuffins med hvid chokolade
Chokoladekage med brombær
Crumbletærte med pærer, bær og skyrcreme
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier